ER VALT IETS TE VIEREN!!
16 mei 2023

Op 3 juli bestaat MRCT 15 jaar, 15 weken en 15 dagen. Een mijlpaal die gevierd mag worden!

5 maart 2008 was het feest. Op mijn verjaardag heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik gestart als zelfstandig ondernemer.

De afgelopen 15 jaar heb ik:

  • Vele ondernemers gecoached in het succesvol in de markt zetten van hun bedrijf door werkelijk vanuit de klant te denken en op zoek te gaan naar een duurzaam onderscheidend vermogen;
  • Vele studenten de koppeling van de marketing theorie naar de praktijk onderwezen;
  • Diverse lesmodules geschreven op het gebied van operationele en strategische marketing; met als laatste ontwikkelde module generational marketing;
  • Vele binnenlandse- en buitenlandse gasten een onvergetelijke reis kunnen bezorgen;

 

De rode draad door al deze opdrachten zijn voor mij AANDACHT voor de klant. En met klant bedoel ik dus, de consument, de zakelijk opdrachtgever, de student, de onderwijsinstelling, de burger en de gast.

Ik kijk terug op een succesvolle periode waarbij ik me als een vis in het water heb gevoeld

JUBILEUM WORKSHOP

15 jaar, 15 weken en 15 dagen, dat vieren we op 3 juli! Omdat ik graag de verbinding opzoek, kennis en ervaring wil delen organiseer ik een workshop. Met de titel: “the battle of the generations”.

Welke generaties zijn er? Wat maakt hen uniek? Waarom gedragen ze zich zoals ze zich gedragen? Met antwoorden op deze vragen ken je beter je doelgroep en werknemers en kun je succesvoller ondernemen.

Enne, dat doe ik niet alleen; maar samen met Renske Groenen, expert op generaties op de werkvloer.

Kom jij ook? Stuur mij een mail of vul het contactformulier in. Ben er snel bij, want er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar.

avanwanrooij@mrct.nl

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Samen de reis naar succes maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel of mail of vul het contactformulier in.

Adres: Bosrand 154, 5665 ET Geldrop
Telefoon: +31-613521021 | Email: avanwanrooij@mrct.nl