“Travelling makes you speechless at first and then turns you into a storyteller.”

- Ibn Battutu

Reisleider

Het begeleiden van een groepsreis is voor mij marketing in optima forma. De groep ontzorgen door het reisprogramma tot in de puntjes toe uit te voeren. Door te luisteren en te kijken naar de groep als geheel en aandacht voor het individu kun je als reisbegeleider het verschil maken. Of dat nu een actieve reis is of excursiereis.

Ga mee op reis, verwonder je en creëer herinneringen. Bij terugkomst heb je dan de meest indrukwekkende verhalen te vertellen. Waarvan word ik blij? Als een tevreden gast na afloop van een reis tegen mij zegt: “dit is de meest geweldige reis die ik ooit heb mogen beleven”.  Zo mooi om daarin een rol van betekenis te mogen vervullen.

Voor wat voor soort reizen mogen touroperators mij bellen met de vraag of ik de reis wil begeleiden: 

  •  Fietsreizen in binnen – en buitenland
  • Langlauf- en winterwandelreizen
  • Excursiereizen naar bestemmingen zoals Noorwegen, IJsland, Azoren, Oostenrijk, Zwitserland

Workaction

Tijd om bergen te verzetten, grenzen te verleggen, in het diepe te duiken of een ander spoor te kiezen? Even uit de eigen omgeving vandaan zorgt voor meer rust en creativiteit. Laten we samen kijken naar een inspirerende locatie in binnen- of buitenland en daar door training of coaching jullie team klaar te stomen voor de marketing uitdagingen in de toekomst.

Samen op reis voor een onvergetelijke ervaring? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel of mail of vul het contactformulier in.

Adres: Bosrand 154, 5665 ET Geldrop
Telefoon: +31-613521021 | Email: avanwanrooij@mrct.nl