OP NAAR HET 15 JARIG BESTAAN.
21 februari 2023

2022 was een jaar met ups en downs. We herkent dat ook? Laten we maar meteen met de “down” beginnen. In maart 2022 brak ik mijn knieschuif na een struikeling over een klein opstaand randje. Alle reisplannen voor de maanden daarna konden de kast in. Was dat erg? Ja, want ik had me erg verheugd om na de coronatijd weer de begeleiding van een aantal fietsreizen op te pakken. Nee, want zo kwam er tijd vrij voor nieuwe projecten. En heb ik vooral mogen ervaren hoe fijn het is als je een mooi warm sociaal netwerk in je omgeving hebt van mensen die voor je klaar staan.

WEER OP REIS

Na mijn knie operatie ben ik volop aan revalideren gegaan onder begeleiding van een fysiotherapeut. Omdat zowel hij als de chirurg zeiden dat het herstel, aangroei van het bot in de knieschijf, 3 maanden zou duren, was ik er helemaal op gefocust om eind juni weer een eerste reis naar Noorwegen te mogen begeleiden. En dat is gelukt! Met dank aan OAD die mij deze mogelijkheid heeft geboden. Fijne groep, prachtig weer, overweldigende natuur en uitstekende samenwerking met de chauffeur, hebben deze fjordenreis van 12 dagen tot een groot succes gemaakt. Het begin van een mooi reisseizoen was gemaakt en IJsland met het vliegtuig, Nederland en Duitsland met de boot en fiets en nog een keer Noorwegen met de bus volgden. Al met al een prachtige herinneringen mogen maken.

Ook in 2023 zijn de 2 eerste winterreizen al weer achter de rug met mooie wandelingen en langlaufroutes in de sneeuw. De reizen voor de zomer staan genoteerd waarbij de focus ligt op Scandinavië en IJsland.

EN DAN KOMT ALLES SAMEN

Op mijn website en in eerdere blogs is te lezen dat ik diverse opdrachten heb mogen uitvoeren in de onderwijswereld, retailbranche, reiswereld en ondernemers heb begeleid in succesvol (internationaal) ondernemerschap. Mijn hart begon dan ook sneller te kloppen toen ik vorig jaar maart benaderd werd vanuit mijn netwerk of ik een nieuw concept wilde uitrollen. Met trots kan ik vertellen dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan het opstarten van de XperienceClub. Een initiatief van Young Perfect met als doel om ondernemers en ondernemende managers in de retail en hospitality branche te inspireren tot innovatie. Hierin komen mijn kennis, ervaring en passie voor retail, marketing, educatie, innovatie en reizen samen! In 2022 is de eerste XperienceClub reis uitgevoerd met als thema smaak, waarbij we inspirerende ondernemers hebben bezocht in Zeeland en Zuid-Holland. In 2023 volgen er weer 2 reizen met een verrassend programma.

2023 HET JAAR VAN ???????

De toekomst voorspellen? Nee dat kan ik niet. Wat ik wel weet dat ik blij ben met alles wat op mijn pad is gekomen in de afgelopen 15 jaar als zelfstandig ondernemer. Dat ik keuzes durf te maken vanuit ratio maar vooral ook steeds meer vanuit gevoel. Die opdrachten accepteren die mij positieve energie zullen geven. Welke dat zullen zijn? Vooral daar waarbij ik mijn rol als verbinder kan laten stralen. “Ondernemen (leven) is als fietsen, om in balans te blijven moet je blijven bewegen”.

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Samen de reis naar succes maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bel of mail of vul het contactformulier in.

Adres: Bosrand 154, 5665 ET Geldrop
Telefoon: +31-613521021 | Email: avanwanrooij@mrct.nl